Fw190D/Ta152 in Prepar3D v4?

"Dora" Support Forum
degeus
Posts: 1
Joined: Wed 4. Mar 2009, 18:38

Fw190D/Ta152 in Prepar3D v4?

Postby degeus » Sat 15. Jul 2017, 11:44

Hello,
My old WoP FW-190's are no longer working in P3D v4 as they have bmp-textures.
Will your product work in P3D v4?
Can you also list which one of your products is also working in v4?
kind regards,
Piet de Geus
Netherlands

Huub Vink
Posts: 860
Joined: Wed 3. Sep 2008, 14:19

Re: Fw190D/Ta152 in Prepar3D v4?

Postby Huub Vink » Mon 31. Jul 2017, 16:20

Hoi Piet,

This product was not designed for, nor tested in Prepar3D. But from what I understand it seems to be possible to get it to work. As I don't have Prepar3D and do not intend to purchase it I can't really help you any further.

However I think there are people who can answer your question at the Prepar3D forum at Sim-outhouse.com.

Met groet,
Huub

deimos256
Posts: 14
Joined: Sat 6. Feb 2010, 19:25

Re: Fw190D/Ta152 in Prepar3D v4?

Postby deimos256 » Sat 9. Sep 2017, 04:55

I have the whole collection in P3D V4 and for the most part they all work EXCEPT for some of the cockpit click sounds. I assume this is caused by the XMLSound gauge. I believe .gau formats don't work in P3dV4. If we could find a solution to this one issue that collection would be flawless.


Return to “FSX Fw190D/Ta152”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest