Fw190D/Ta152 in Prepar3D v4?

"Dora" Support Forum
Post Reply
degeus
Posts: 1
Joined: Wed 4. Mar 2009, 18:38

Fw190D/Ta152 in Prepar3D v4?

Post by degeus »

Hello,
My old WoP FW-190's are no longer working in P3D v4 as they have bmp-textures.
Will your product work in P3D v4?
Can you also list which one of your products is also working in v4?
kind regards,
Piet de Geus
Netherlands
Huub Vink
Posts: 861
Joined: Wed 3. Sep 2008, 14:19

Re: Fw190D/Ta152 in Prepar3D v4?

Post by Huub Vink »

Hoi Piet,

This product was not designed for, nor tested in Prepar3D. But from what I understand it seems to be possible to get it to work. As I don't have Prepar3D and do not intend to purchase it I can't really help you any further.

However I think there are people who can answer your question at the Prepar3D forum at Sim-outhouse.com.

Met groet,
Huub
deimos256
Posts: 15
Joined: Sat 6. Feb 2010, 19:25

Re: Fw190D/Ta152 in Prepar3D v4?

Post by deimos256 »

I have the whole collection in P3D V4 and for the most part they all work EXCEPT for some of the cockpit click sounds. I assume this is caused by the XMLSound gauge. I believe .gau formats don't work in P3dV4. If we could find a solution to this one issue that collection would be flawless.
Post Reply